Strömstad

Yes, nu äntligen har vi lyckats skaffa oss varsitt sommarjobb.. Jag och Anna ska ner och göra Strömstad osäkert i några veckor..

Det kommer antagligen bli riktigt roligt, men just nu är jag mest stressad och nervös.. Imorgon kommer det nog utvecklas till illamående och hysteriska fnitteranfall, jag blir extremt nervös av sådant här.. Känns som att jag borde ha mer att göra just nu, men jag kan inte riktigt komma på vad det kan vara..

Har äntligen fått igång nerladdningsprogrammet på min dator, jag är nöjd som faen och sitter och laddar ner musik frenetiskt :D var så extremt trött på den gamla musiken.. Nu gäller det bara o bränna ut lite musik o ta med till Strömstad.. Jag måste också spela av till band så vi kan lyssna i bilen, kommer bli rent tokig annars.. Får inte in en enda radiostation och vi har lyssnat igenom det enda bandet som ligger i bilen 3000000 gånger redan..

Vad har jag mer o tillägga? Inte särskilt mycket alls som jag kan komma på just nu.. Kommer sakna alla kompisarna i Karlstad bara, jag tycker inte om att lämna folk (även om det är en kort stund). Men ni vet vart jag finns och snart kommer jag stå här hemma igen, med en massa historier och förhoppningsvis en snygg solbränna.. För nu jävlar ska det bli fint väder, annars ska jag ta ett allvarligt snack med the man upstairs!

Don't bother, be unkind

RSS 2.0