norsk?



jadu, inom en relativt snar framtid kommer jag vara bosatt i Oslo istället.. Varför? Jo, för att min bror marknadsfört det så bra och för att jag verkar ha helt omöjligt för att stanna kvar på ett o samma ställe för länge.. först nöjde jag mig med att flytta mellan olika områden här i Karlstad.. Men den här staden är för liten!! Jag vill se mer, uppleva mer, tjäna mer, resa mer, träffa nya människor.. Jag vill inte sitta kvar här och bränna små cigaretthål i mitt liv..

Jag kommer sakna mina kära vänner så jag storknar (det vet jag, eftersom Borås nästan var olidligt o då hade jag ändå Dig vid min sida).. Men jag kommer klara det, o det kommer göra mig starkare.. Jag vet jag att jag o mina vänner har såpass starka band att vi inte behöver befinna oss i samma land för att vara vänner..

Jag vill växa och bli stor, stå på egna ben och verkligen kunna säga "Jag är så jävla bra!" Synd att man ska göra det på egen hand men det kanske är enda sättet att faktiskt växa så mkt.. Och tills jag kan stå helt på egna ben kommer jag ha mina underbara (knäppa) vänner som backar upp mig och i Oslo kommer jag förhoppningsvis ha min bror som jag kan vända mig till.. Så det här kommer bli bra, jag kommer komma över dig (det värker faktiskt inte lika mkt i hjärtat längre) jag behöver bara sysselsätta mig..

I've been waiting for so long for somthing to come along, and I won't find it in this town

happy birthday Helen

seeeg.. sitter här med en fin blandning av typ tre olika sorters ångest.. bakfylleångesten har inte helt försvunnit, prestationsångest eftersom jag aldrig gör nåt och beslutsångest om hurvida jag vill flytta till oslo eller inte... inte lätt ibland! :D

Ja, herregud.. Denna helg har verkligen inte varit o leka med.. mkt kul men lite ångestfyllda tillfällen också.. Anna o Stina hade verkligen fått iordning en sjudundrans fest, tyvärr var jag ju fan fuller redan när jag anlände klockan åtta.. Fredagen var också helt okej, men jag tror aldrig jag varit så kollektivt hatad på en fest förut.. I'm sorry, I do not always think before I act.. Söndagen spenderades på Theresias soffa när man väl tagit sig hem från Sptes Inn på (trumvirvel) jag har lärt mig ligger på hagaborg och inte klaraborg.. Jag, Theresia och Emelie lagade tacos o såg på en extremt dålig film vid namn The Dead girl..

Idag ska jag ta mig upp från soffan, dammsuga o göra iordning mig.. För idag är ingen vanlig dag, för idag är Helens födelsedag.. Så idag ska jag ut o ta mig en öl, detta även om jag kanske inte är jätte upplagd för det hela.. men vad gör man inte för gänget :D


can you handle me the way I are

bakfylla

vaknade igen, i en ny stadsdel... omedveten igen! livsfarligt men kul..

har kört en seriös smitning från familjemiddag, hur fan ska jag överleva det här... har börjat dricka igen för att överleva bakfyllan, men jag ska klä ut mig till cowgirl ikväll o regera stan!

Just you and your hand tonight

today

la precis upp ett inlägg jag skrev igår...

God damn, jävla skit liv... men du träffar hela tiden människor du älskar, men du uppskattar det inte som du borde.. men det börjar bli bättre man, jag börjar leta huvudbry.. kanske inte någon ny, men huvudbry är det bästa som finns... likt förbannat vad dom är och var... jag gillar huvudbry eftersom jag då får vara kär men tänka på någon annan... men annars, jag driver mina vänner till vansinne för att jag håller på o torka igen men det blir nog bra :P

If you leave me I an garantee, you wont find nobody else like me

kioskhäng och öldrickning

min nya sysselsättning är att hänga på kiosker, seriöst jag har inget liv! men nathalie och theresia uppskattar att jag håller dem sällskap o det är ju inte direkt som om jag har mkt att göra om dagarna...

Spontanfestade i måndags också, sånt är verkligen inte alls nyttigt! Jag vaknade igår morse med jordens hangover o visste inte ens vilket stadsdel jag befann mig i, länge sen något sådant hände nu :P men jag lokaliserade mig och spatserade ner till nathalies kiosk o satt där och tölade en stund... efter det gick jag vidare till theresias lilla kiosk eftersom hon ringt o krävt att jag skulle komma dit för hon hade vaknat på morgonen o funderat på vart i hela h-e jag tagit vägen.. Hon informerade mig också om att jag inte fick flytta ifrån henne på ett par veckor eftersom hon är rädd för katten hon passar..

Kattfasen heter Tifa och är en historian för sig.. Hon är bra gosig ibland o då är hon jordens sötaste.. Men hon har också en ond sida, den innefattar att hon alltid busar när man ska sova och att hon väcker en 06.40 genom att utföra akupunktur på en fötter med sina tokigt vassa utekattsklor.. När man då snällt men bestämt skickar iväg henne över halva rummet så kommer hon springandes tillbaka o biter en stenhårt i knäet!! Jag har en stark känsla av att katten är lite halvschizofren eller så är det bara att hon avskyr just mig och mina söta tår!

Fick för övrigt nyss reda på att en gammal kompis till mig dött i en motorcykel olycka.. vi var vänner (och ibland även dödsfiender) på högstadiet och har i stort sett inte setts sen dess.. Men man reagerar ändå! Det är sjukt vad snabbt ett liv kan ta slut och det känns alltid konstigt när det gör det för någon så ung, hoppas du får ro nu grabben

you cut me open...

and I keep bleeding love.......


När närheten inte finns längre, när portar stängs o jag står själv kvar.. vad i helvete gör jag då? När jag blottar mig själv och du lovade att vårda min själ, vad gör jag då när du trasar sönder mitt liv.. låter lyckan skratta mig i ansiktet.. låter illamåendet ta vid igen, låter mig falla mot iskall hård mark... du lovade, du lovade att inte vara en av dem som tog en bit av mitt hjärta och gå iväg..  o vad hände, du trasade sönder det sista av hjärta jag hade kvar och behöll det.. så vad gör jag nu när jag sitter med den minsta biten kvar, jag kommer aldrig våga lämna ifrån mig den igen... FUCK äckliga you för att du trasade sönder mig så totalt, samtidigt finns det ingen människa som skule kunna göra mig lyckligare just nu...

när du inte längre kan skära bort smärtan med kniv, döva den med alkohol eller lämna över i vännernas makt, vad i hela helvete gör du då?

du förstod nog aldrig allvaret när jag bad dig att inte såra mig

...

hittade lite gamla bilder på mammas dator...

          

Kanske märks att jag hittade ego mappen först :P men men, lite blandade bilder från förr...

There's nothin' good about goodbye..

Idag ska vi fira att vi inte har något att fira.. För att citera en av mina gamla favoritartister "Vi dricker för att glömma, skålar för att komma ihåg.."

Men nu är jag trött på att komma ihåg o sakna... Nu vill jag slå och hämnas, få dig att förstå vad otroligt ont det gör i mig, och det bara fysiskt... Jag vill inte att du ska sitta där nere o må så jävla bra när hela mitt liv faller i spillror pga dig! Jag vill också att du ska ha det bästa som finns eftersom jag älskar dig något så otroligt.. Dessa känslor gör mig för i helvete halvt schizofren... Men men, nog med klagande..

Jag ska nog gifta mig med sångaren i Hinder i framtiden.. Han är sexig, har sexig röst och verkar vara typ lika bitter som jag.. Att alla hans sånger i stort sett handlar om att göra slut eller bli dumpad är något jag helt enkelt tänker ignorera..

Men ikväll ska jag festa med mina pinglor o då jävlar ska jag ha kul vare sig du vill eller inte... Vi skulle ha bakofram fest från början (min o Tinas idé) man börjar helt enkelt med efterfesten (en kort stund), går ut vid åtta o är ute ett par timmar, sen går man hem o förfestar.. Helst ska festen avslutas med dusch och morgonrock.. Enda problemet är att man tekniskt sett måste bli snyggare och snyggare ju längre kvällen går (man börjar ju med hängigt hår och utkletat smink) och sist jag försökte sminka mig på fyllan så blev resultatet "transvestit-Marie" och det är inte en vacker syn... så frågan är om det inte blir en helt vanlig kväll i alla fall :P men om någon är sugen på att joina oss är det bara att slå en signal, vi uppskattar sällskap! :D


So go on and get stoned, cause the sex is so much better when you're mad at me

...

image3

Hur kan man tappa orken att andas?

Som framgick i mitt förra inlägg tror jag, så är jag tillbaka i Karlstad igen.. Bor hemma och är arbetslös!! Livet leker, jag lovar... Men för alla er som inte vet hur man gör för att bli lika lyckad som jag ska jag nu ge lite instruktioner:

1. Träffa en kille från en annan stad. (Staden måste ligga minst 25 mil från din hemstad)
2. Se till att ni flyttar ihop i hans hemstad så fort som möjligt. (Helst inom en månad)
3. Bli riktigt bundis med hans familj. (Så att du har fler att sakna)
4. Hyr ut din lägenhet om du äger eller säg upp om du hyr. (Om du äger ska kontraktet vara på 1 år)
5. Bli sedan jordens mest svartsjuka idiot (trots att du aldrig varit det förut) och driv killen till vansinne
6. Bli av med jobbet, så det påfrestar mer på förhållandet. (och dessutom gör att du redan är lite deppad)
7. Bli sedan dumpad mindre än två månader efter att killen sagt meningen "Jag vill förlova mig med dig!" och            precis två dagar innan du äntligen ska få gå på arbetsintervju.

Efter att ha genomgått dessa steg ska du alltså vara precis lika bra som jag. Bo hos mamma, vara luspank, vara tillbaka på ruta ett när det gäller arbetssökande och dessutom kommer du också vara bitter som fan.


Men mer seriöst, det här håller på att ta knäcken på mig.. Tänker på dig hela tiden och undrar vad du gör o varför det blev som det blev.. Jag börjar ana att det här kanske är dålig karma, att bara för att jag inte alltid varit guds bästa barn så förtjänar jag inte mer än ett halvår av lycka.. För det var vad jag hade, jag var helt otroligt lycklig! Men visst livet går vidare vare sig man vill eller inte och jag försöker fylla dagarna med arbetssök och att träffa så mkt vänner som möjligt... På killfronten kommer det nog vara torrlagt ett tag framöver, o det inte bara pga att jag är heartbroken... Kommer ni ihåg inlägget om Boråsbrudar? De förtjänar att träffa Karlstadkillar, jävla bonnläppar med Volvokeps!

Nä nog för mig, nu ska jag inta nikotin o tjura för att jag inte fick mitt brev idag heller...

Unbreak my heart,
say you love me again

RSS 2.0