en bra dag!

idag har jag faktiskt ägnat dagen åt annat än att bara sitta hemma o slöa.. mkt nöjd med mig själv :D

började dagen med att köpa massa kakor o annat på ica och bjuda hit karin o karlsson på fika, mkt trevligt :)
sedan vandrade jag runt lite i lägenheten o plockade lite, började behövas..  sen åkte jag ut till härliga krp (dit tydligen alla vägar går) och åt pizza o tittade på scrubs o början av filmen med bandet jag inte kan stava till :P sen bar det av in till stan för att se på bio.. det var riktigt skoj med bio för det var länge sen jag var på det, filmen var lite av en besvikelse dock.. men men, inte mkt att göra.. sen stod vi o snackade på pekås parkeringen i en halvtimme eller så.. det konstaterades ännu en gång att mitt huvud är onaturligt stort, märkte att niclas är rädd för fåglar och även möjligtvis har lite bögtendenser ibland :)

det har varit en sån där dag som gått i helt rätt tempo o man har inte ägnat sig åt något tråkigt, gillar sådana dagar.. speciellt efter att ha haft en sån jävla dålig dag som jag hade igår..

puss o hej!

jag snodde en lista av elin..

Höger- eller vänsterhänt:
vänsterhänt

Humör just nu:
Är rätt sur. Det är dåligt väder, jag vaknade med en känsla av panik imorse (blev inte av med den på två timmar), jag är extremt uttråkad men har alldeles för dålig fantasi och är alldeles för lat för att göra någonting åt det.

Favoritgodis:
Humm.. gillar det mesta i godisväg, är lite halv sjuk på det sättet. Något som går i familjen tror jag, vi blir som djur när det kommer till godis :P

Är det nåt du absolut inte äter:
musslor tycker jag verkar riktigt läskigt!

Kläder just nu: 
ljusa jeans o lång svart tröja. 

Musik just nu: 
lyssnar faktiskt inte på musik just nu kom jag på, illa. 

Vad sa du senast:
inte en aning faktiskt.. antagligen "va fan!" för att nåt inte gjorde som jag ville på datorn :)

Sommarplaner:
Oslo eller Köpenhamn med anna hela sommaren och roskildefestivalen. Sen får man se vad det blir mer, inte så mkt misstänker jag.

Fisk eller badkruka:
badkruka, dessutom tycker jag inte att det är så skoj att bada. Bara på min sommarstuga ibland :)

Längd?
160 cm, kan vara 159 eller nåt sånt också men det vill jag inte erkänna!

Hur många kuddar sover du med:
3 st.

Väder just nu: 
småkallt, blåsigt skitväder 

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: 
en vän, en bra bok och nåt spel. 

Spelar du nåt instrument: 
nope. spelade faktiskt fiol en gång i tiden (pinsamt men sant) men det var aldrig någonting jag lärde mig särskilt väl.  

Morgon- eller nattmänniska:
nattmänniska, defenitivt! funkar som bäst efter 18.00 och är extremt otrevlig när jag är nyvaken.

Sparare eller slösare:
slösare, tyvärr. Är verkligen inte duktig alls på att hålla i pengar. Får hitta nån som kan ta hand om det där med sparandet nån gång i framtiden.

Vem är viktigast för dig:
oj, svår fråga. det är så många som är viktiga för mig, på olika sätt. Känner inte direkt att någon är viktigast. Men anna är rätt bra!

Bästa film: 
Jadu, Boondock saints tycker jag om och Kill Bill. Men det finns många bra filmer, gillar skräck väldigt mycket också. 

Tror du på liv på andra planeter:
Känns ju som att det inte bara borde vara här på jorden vi lyckats med detta. Men inte vet jag.

Kommer du ihåg din första kärlek:
Självklart!

Älskar du henne/honom fortfarande:
Nä, det gör jag inte..

Har du några homosexuella vänner:
nope.

Tror du på mirakel:
nja.. inte direkt

Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Jo, det tror jag väl egentligen.. Om man träffar rätt människa. Men mitt bittra jag vill säga att jag helt och hållet tror att trohet är ute och inte är något folk ägnar för mkt tankar åt nu för tiden.

Ser du dig själv som tolerant mot andra:
jo, jag är nog ganska tolerant. Eller mot dem jag tycker om, irriterande småbarn som tjatar på bussar eller folk som luktar äckligt är jag väl i och för sig inte så tolerant emot.

Ser du kärleken som ett misstag:
Jag är kär i kärleken

Hur många barn har du / vill du ha:
Just nu är jag inne i en antibarn period o tycker bara om mina syskonbarn.

Bio elle promenad:
Tycker om både och, men bio väger nog lite tyngre. Kanske mest för att jag just nu är väldigt sugen på att gå på bio.

Är du kittlig:
jo, det är jag. Fast inte extremt

Snarkar du: 
inte vad jag vet, ingen som sagt att jag gör i alla fall. Däremot har jag hört att jag tydligen gnäller i sömnen. 

Stjärntecken:
tvilling

Är du rädd för insekter:
det är väl inte direkt insekter jag uppskattar mest här i världen.

Äckligaste insekten: 
jag är ganska extremt rädd för spindlar.. hemska varelser som förtjänar att dö, stora som små.. 

Största svaghet:
ska man avslöja sånt? jadu, vet inte vad det kan vara. Jag är nog tyvärr lite lättlurad...

Det här är jag bra på:
att prata! hehe, om det sedan är positivt eller negativt får ni avgöra själva :D

Bästa bok:
Det är så många :D gillar dan browns böcker och just nu läser jag en av mina favoritböcker för ungefär hundrade gången också, o det är stephen kings köplust.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du då välja:
kunna läsa folks tankar när jag kände för det och flyga såklart :D

Chips, morötter eller godis:
chips tror jag, om man inte har en dag när man är jätte sugen på något sött..



Sådär, såhär roligt har jag på måndagar.. De är nästan lika tråkiga som söndagar! ursch o fy!

Det snurrar runt i min hjärna, snälla se till att det stoppar snart

helgen

sitter just nu o är sådär härligt trött som man bara lyckas prestera på söndagar efter att ha hällt i sig alldeles för mkt alkohol, ätit för lite mat och sovit alldeles för lite..

helgen har dock varit riktigt trevlig! i fredags var jag, anna o annas mamma på blue moon o kollade på en frisyrvisning. Det var riktigt häftigt eftersom det var dansare med också som var väldigt duktiga. Efter det åkte vi upp till karin och satt o snackade skit o drack ett par öl med karin o AnnaLena.

lördagen var det campusfest! Planen var att vi skulle ta oss ut dit till tre, fyra nån gång. Men jag o anna var inte där förens klockan var fem, halv sex såklart :) Det är inte helt lätt att bli så snygga som vi var igår, det tar sin lilla stund.. haha.. Sen spenderades resten av kvällen med att dricka alldeles för många öl och springa runt o umgås med folk. Det var en riktigt trevlig fest och det var väldigt mycket folk överallt.. Vi hade emma som anlände ganska sent (men var glad ändå), anna (som drack massvis fler av våra öl än jag gjorde), theresia (kvällens fotograf), karin (såg jag iofs inte så mkt av, hon försvann o jag försvann :)), annalena (groggade glatt hela kvällen), karlsson (hängde nog med karin för jag såg inte mkt av henne heller), niclas (kvällens städare), christian (kvällens pirat) och självklart underbara undertecknad som var kvällens stjärna såklart :P (eller möjligtvis inte) Det var otroligt massa fler människor där såklart, men det var dessa jag såg mest av vad jag vet :D En bra händelse under kvällen var också när jag konstaterade att anna druckit lite väl mkt när jag genom fönstret såg att hon gick åt helt fel håll när hon skulle upp till rumpan bar, lyckad tjej det där ibland :P Kvällen hade ju självklart många fler höjdpunkter än så, men jag orkar ju inte ta med alla.

Idag har jag inte alls mått bra, jag har mått som anna borde ha mått. Jag är allmänt slö o önskar att jag hade någon här som kunde klappa mig på huvudet (ja, jag är konstig.. men det är det bästa som finns när man inte mår riktigt bra), krama på mig o pussa mig i pannan.. Känner mig liten o ynklig men kommer antagligen få sitta o tycka synd om mig själv o se på film ensam. Om inte anna stannar kvar o kollar iofs, fast jag vill inte att hon kramar o pussar på mig i alla fall :P Så, nu ska jag inte gnälla mer!

"Vill du komma hem till mig o kolla på mina böcker?"
                                                                                         
                                                                                                                                                                                       I mina tankar

trötthet & tvättstuga

gårdagen var nog den slöaste dagen jag varit med om på länge. Den började med ett besök hos psykologen som konstaterade det jag redan visste, min familj är tokig och ja, vi gifter bara in oss i tokiga familjer också. Efter detta åkte jag hem och åt frukost. Sen somnade jag på soffan och vaknade inte förens sju på kvällen. Inte särskilt bra kanske.. Ringde hit anna och vi lagade mat och såg på desperate housewives, sen spelade vi även lite mario. Efter allt detta gick jag o la mig o sov, IGEN..

Man skulle kunna tro att efter all denna sömn så vaknade jag pigg som en lärka imorse, men icke! Jag försökte verkligen vakna till.. jag duschade, åt frukost. Men kroppen totaltstrejkade o talade om att den fortfarande var jätte trött. Vilket resulterade i att jag inte kom iväg till skolan och denna dag ser ut att bli ungefär lika kreativ som gårdagen, förutom att jag idag faktiskt tvättar så man har nåt rent o fint o sätta på sig en tid framöver. Fi i helvete, ge mig något att göra!

So long suckers!

Humm...

Nu ska väl jag försöka mig på det här också.. spenderar så mkt tid framför min kära dator i alla fall så då kan jag lika gärna skriva vad som händer o sker i mitt liv.. Vilket idag iofs inte har varit allt för mkt..

Dagen började med att helen ringde och väckte mig tio min innan alarmet ringde, oo vad jag inte gillar sådant.. Fick dock masa mig upp ur min för stunden helt underbara säng o göra iordning mig för att masa mig iväg till universitetet. Mötte helen vid busstationen o inhandlade ett nytt tvåveckorskort för stadstrafiken, fick sedan panik när jag använde kortet och upptäckte att det faktiskt är 3e juni om två veckor. Tiden går verkligen alldeles för snabbt! Använde sen bussturen till att gnälla om att både min telefon och fjärrkontroll gick sönder i helgen. Fjärrkontrollen tappade jag iofs i mitt colaglas och får kanske skylla mig själv.

Satt sedan på föreläsning i ett par timmar som handlade om elevtexter och om tema-rema eller något sådant. Sedan skulle vi sätta oss i grupper och ta ut tema o rema i texter, konstaterade ännu en gång att vår studiegrupp kanske inte är den mest uppmärksamma eftersom att vi inte riktigt var överens om hur det skulle gå till. Något vi kanske hade kunnat om vi lyssnat uppmärksamt i två timmar innan.

Åkte sedan hem o gjorde den härliga upptäckten att i alla fall min fjärrkontroll funkar igen, något som är ytterst uppskattat om man ska kunna titta på teve i sängen o inte vill klättra ner (har loftsäng) för att stänga av skiten. Har sedan ägnat alldeles för många timmar med att sitta framför datorn o göra verkligen ingenting.

Aha, sådär.. så intressant kan en regnig måndag i mitt underbara liv se ut!

RSS 2.0