järngänget

jag hoppas ni förstår att vi inte alltid är sådär knäppa, ibland så är vi faktiskt seriösa o jobbar o står i.. Ja till och med jag nu eftersom jag imorn gör min första dag som servitris på kebab house :D grattis till mig!

Fast för det mesta är vi nog ganska oseriösa och rätt beroende av varandras sällskap eftersom vi envisas med att göra allting kollektivt.. Om någon av oss försöker svika så hotar vi direkt med att dom hädanefter kommer få vara praktikanter i gänget och göra inträdesprov för att möjligtvis få vara fullvärdiga medlemmar igen..

Det här med inträdesprov tror jag fan jag blev utsatt för inatt, detta trots att jag aldrig sviker utan alltid är med.. Jag och mattias hade snällt somnat på soffan någon gång mitt i natten.. Något Theresia, Tina och Ante tydligen ansåg att vi borde straffas för.. Så när vi snällt sover så kletar dom hårmousse i munnen och ögonen på oss (mattias lyckades sedan bli av med all mousse genom att se till att även all mousse han fått på sig hamnade på mig!!).. Efter detta vaknar mattias o gnäller lite på dom, men det är banne mig ingen som räddar mig inte.. När jag till slut vaknar så har dom kletat hela mig full med mousse och dessutom sprutat in squeezemarmelad i näsan på mig!! Jag fick relativt svårt att andas utav detta och dessutom luktar allting fortfarande marmelad, o jag som HATAR marmelad! Men men, hämnden är ljuv :) när dom minst anar det tänker jag hämnas rejält, watch it guys!

Nä, nu ska vi fortsätta vårat oc maraton o ignorera lite till att vi båda ska upp o jobba imorn :D

senaste tidens mest intelligenta uttryck/konversationer

min kära sambo theresia har en tendens att skriva ner allt dumt man säger i sin telefon för att senare kunde använda det för att underhålla sina bloggläsare.. senaste inlägget fick mig att vika mig dubbel av skratt så därför måste jag kopiera över det hit. Så direkt från filthy.blogg.se/afasi:

kommentarer/comments.


järngänget (dvs. vi) - "bakfylla är bara ett tecken på blod i alkoholomloppet".

robert - jag säger "jaa", med rysk dialekt.
theresia - det där va ju typ tyska.
eva - da heter det ju på ryska och njet är nej på finska.


theresia - om du fick välja vad som helst, vad skulle du vilja göra då?
marie - ligga..
theresia - men seriöst! vad skulle du göra om allt i världen var möjligt?
marie - ligga!


spets - beskriv mig med ett ord!
mattias - muslim!


marie & theresia - vi har en ganska SOFTISIKERAD livsstil.


marie - på jobbet ber de mig att lukta på korken när jag öppnar vinflaskorna men jag ser så jävla dum ut eftersom jag inte vet hur kork borde lukta..


mamma - glas är genomskinligt om det inte är färgat.
marie & theresia - no shit, sherlock!


mattias - jag kände för att gå på krogen förut men vi började ju prata rastaflätor & röka så nu orkar jag inte gå ut längre.
marie & theresia - aa typ. orka..


theresia - don´t push the spis marie, i knep my lår ju!
marie - oj, sörry.
(vi står tysta några minuter och röker.)
marie - det ligger en mygga på plattan.
theresia- jaha..
(vi står tysta några minuter)
theresia- nästa gång vi lagar mat så kommer insekten bli varm och sprängas. då kommer det flyga dött flygfä i hela köket.
marie - äre så?



VECKANS BUBBLARE; mattias - lägg dig i grooopen för faan!


våår :D


nu är våren här o allt som hör till.. Glass, rödbrända ansikten, filtar, musik, gulblonderat hår (till en början i alla fall :P), lycka och för mig den vanliga veligheten... Fast den finns kanske där alltid :)

jag fick alltså inte jobbet i oslo, varför? jo för att de förväntade sig att jag skulle kunna bära en enorm mängd disk samtidigt.. inte så jävla lätt när man har samma storlek som en smurf!!

Jag har också kommit till en insikt idag, jag vill inte flytta.. Eller det vill jag, men inte förens i augusti.. Jag vill spendera sommaren här med mina underbara vänner och leva livet! Så nu startar operation keep Marie in Charlsetown för mig och min kära sambo.. agent virrpanna och agent penntroll ska helt lyckas skaffa Marie någon form av jobb helst inom de närmaste två dagarna för att jag inte ska bli skickad i exil av min kära mor.. Jag veeet att jag faktiskt hade lurat i mig själv och alla andra att jag faktiskt ville flytta nu.. Men när datumen började närma sig så kände jag inte det där läskiga pirret i magen som vanligtvis brukar infinna sig när man ska hitta på nåt skrämmande men kul utan en känsla snarare av panik att något som faktiskt är kul alldeles snart är slut.. Så Theresia har sig nog snart en sambo hela sommaren :D Jag vet att jag borde ta ett beslut och hålla mig till det, but I can't do it captain, I do not have the power..

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om hur mitt liv svänger kära läsare, men det svänger värre än humöret gör för en gravid kvinna (eller möjligtvis en skengravid man) så det är inte lätt ens för mig att hänga med!

nytt jobb

idag ska jag iväg o provjobba.. jag håller as we speak på att skaka sönder och kommer antagligen vara ett sånt nervvrak när jag väl kommer fram att de tror att jag är tjackpundare o inte vill anställa mig alls.. men om jag mot förmodan faktiskt lyckas få provjobba en dag i alla fall, så kommer det update när jag får en dator igen.. Jag ska förövrigt fixa norsk adress och har redan norskt telefonnummer.. jag är lite närmre att faktiskt få bära lusekofta och äta smörrepakke nu :P

so long suckers!

ALLMÄN AUKTION


nu startar budgivningen på mattias så in filthy.blogg.se/afasi gott folk och buda högt!

poltergeist

det spökar hemma hos theresia, seriöst! spöket knackar på oss o är elakt! plus att theresias (och även min ibland) mobiltelefon slutar funka o har noll täckning.. vi är övertygade om att någon spökar.. scary!

idag har fasen varit lika slö som igår, jag har mest suttit i soffan med datorn i knäet o sökt jobb o bostad i oslo.. men nu ska jag snart orka masa mig upp o kolla om theresia hade bokat tvättstuga ikväll.. diska borde jag vara snäll o göra också :D men jag är så slö!! illa som fan, jag behöver verkligen ett jobb nu innan jag säckar ihop totalt..

Visste ni att i theresias kioskkatalog så kan man beställa tomtefar på lösvikt, det låter lite läskigt tycker jag!

So long suckers!

image15

jag och min kära sambo någon gång i sommras :D

knasboll

i helgen har det verkligen varit fullt ös hela helgen igenom, och sjukt kul har jag haft det..

Fredagen började lite smått på spets inn där vi satt o snackade o slöade.. sen bar det av till råtorp och håkansson där vi hade diskussioner i köket och tappade bort allt vett vi hade kvar i skallen... lördagen var tokigt seg först o jag fattade verkligen inte vart min kära sambo tagit vägen, men det gick upp för mig att hon faktiskt har ett jobb att sköta ibland o att det var där hon befann sig..

När jag väl orkat pallra mig bort till theresias lilla kiosk så hade hon precis slutat o informerade mig om att det bara var att följa med upp till eva, dra på partystassen o åka med upp till råttan på fest.. (vi hann inta lite pizza innan vi åkte också) sen satt vi uppe hos råttan o stirrade på våra öl i en halvtimme o funderade på vad i hela friden vi var där för.. men efter ett tag kom man igång o festen var riktigt lyckad!

vaknade på råttans soffa på söndag morgon o var supertrött men röksugen så det var bara att pallra sig iväg till affären o köpa cigaretter.. sen konstaterade vi att söndagen nog borde ägnas åt att dricka lite öl o så i alla fall eftersom att vi ändå var arbetslösa hemlösa jäklar allihopa, hehe.. så efter en sväng förbi theresia (som var försvunnen igen, denna gång hade hon placerat sig på färjestad) hamnade vi på spets inn igen men ett par flaskor sprit och en björn som bara slogs med mig , och i och för sig har bestämt sig för att han ska flytta med mig till Oslo. Där ska vi gifta oss o adoptera ett barn vi ska döpa till Hadji :P piff person dök upp också så söndagskvällen blev riktigt lyckad den med!

imorse bestämde jag mig för att ta med en gosedjurs kossa hem och ge till theresia.. så det gjorde jag och jag har döpt den till klas! han var med förbi pizzerian också och pizzagubben ville hemskt gärna ha klas av mig men jag totalvägrade.. Jag försökte däremot sälja Mattias till pizzagubben men han ville inte ha honom, helt värdelöst! Jag hade ju kunnat tjäna lite pengar :D

Jag har lyckats styra upp att åka o hämta mina saker i borås också, så jäkla snabb är jag :D måste hitta någonstans att förvara dem här i karlstad också.. Mycket jag ska göra egentligen :D Nästa vecka åker jag till Oslo o provjobbar i tre dagar!! läskigt men kul, jag hoppas hoppas hoppas att jag får det här jobbet nu! och att jag hittar någonstans o bo tills min käre bror flyttar dit! Han har för övrigt varit guld värd när det har kommit till att stötta mig i hela Oslogrejen!

Får säga till Malin också att jag saknar dig gumman, du är en underbar människa o förtjänar allt gott i världen! Jag kommer lägga några mil till mellan oss nu, men det ska väl inte hindra? Kommer ner till Öland o hälsar på dig i sommar så får du komma upp till oslo o hälsa på mig!

I'm tired of silly lovesongs


Jag hörde vår låt idag, tänkte på hur jag fantiserade om att vi skulle spela den på vårat bröllop.. Det värkte lite, det gick upp för mig att jag aldrig kommer ha mitt cinderellabröllop jag alltid önskat.. Att man inte helt plötsligt blir lycklig på grund av någon annan.. Det finns inga riddare på vita hästar, det finns inga glittrande magiska kvällar som går till historien.. Det är bara jag och ingen annan som kan se till att jag blir lycklig.. Jag saknar och älskar dig fortfarande, men du kommer succesivt att bli ett vackert minne och vi kommer kanske kunna vara vänner till slut.. Du är en underbar människa och jag önskar dig allt gott här i världen, det kanske inte har verkat så men så är det faktiskt! Tack för tiden jag fick :)

Jag hoppas på att det kommer bli bra nu, jag hoppas jag klarar mig imorgon när jag ska försöka komma igång med mitt liv (igen) och på torsdag när jag ska åka till oslo och ta mina första stapplande steg mot att stå på egna ben..  Jag hoppas helgen blir bra när jag ska umgås med mina underbara vänner igen och att vi kan leva vi mot världen ännu en helg och ge fingret till alla dem som vill oss illa! Jag hoppas att nya tillskott till gänget umgås med oss och inte anser och vara allt för sinnesvrickade för att spendera en helg med, haha.. För nu jävlar, är jag tillbaka och jag tänker inte ge upp igen!

Men jag säger igen som jag sagt förut.. Jag satsar alltid för högt och när jag då väl faller så faller jag otroligt hårt och jag är er evigt tacksam som finns där och borstar bort gruset och räcker mig en hand så jag tar mig upp igen!


I'm no diffrent from you, you like to drink all night too. I'm just getting drunker, that's all!

RSS 2.0